perjantai 9. toukokuuta 2014

The Show must go on♥

Ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia tuttuja ja vähemmän tuttuja antamastanne tuesta liittyen Timiin♥ Timi voi edelleen hyvin ja elää normaalia koiran elämää ilman minkäänlaisia lääkityksiä. 

Meillä on jälleen alkanut valmistautuminen näyttelyihin ja valmistautuminen on aloitettu huikealla laihutuskuurilla. Hiukan on päässyt molemmille pojille kertymään ylimääräistä kylkien ympärille tämän pitkän loman aikana, mutta eihän se menoa haittaa. 
Meillä on Timin kanssa edessä tänävuonna kahdet näyttelyt (ainakin tämän hetken suunnitelmien mukaan). Tarkoitus olisi mennä Kotka ruusuun 14.-15.6 sekä Helsinki Worl Dog Show 2014 näyttelyyn. Pitkään tuota Helsingin maailman voittajaa harkitsin, koska Timin turkki ei todellakaan ole parhaimmassa kunnossa, mutta totesin että eihän se ole ollut parhaimillaan kun viimeeksi 1-vuotiaana. Seuraavan kerran jätkä toivottavasti on turkissaan ensi keväänä kun suunniteilla on ulkomaan näyttelyitä.
Timi 1v, upeassa turkissa.
Kotkassa meillä on tuomarina Maija Sylgren. Ensimmäistä kertaa menemme kyseiselle tuomarille ja ensimmäistä kertaa näenn tuomarin arvostelu tyylin. Mielenkiinnolla odottelen. Tämän hetken tietojen mukaan kyseessä on hyvin tiukka tuomari, mutta niin pitääkin olla!
Eli meidät löytää Timin kanssa Kotkassa kehän laidalta! Rohkeasti juttelemaan vaan!

Helsingissä tuomarina on Albert Wight, kyseessä on täysin vieras tuomari minulle. Mutta tuleepahan lisää mielenkiintoa hommaan. Helsinkiin en lähde tavottelemaan mitään. Olen todella tyytyväinen jos sieltä edes EH jää käteen. Tietysti kyllä se varmasti sillä hetkellä pännii kun kuitenkin on tullut maksettua 90e ilmottautumis maksua ja bensat päälle, mutta varmasti on rahan arvoinen kokemus ei epäilystäkään! Mikäli joku haluaa kimppakyydillä Kouvolan suunnalta tähän huikeaan tapahtumaan, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä! Autossa on tilaa.

Minut löytää tänä vuonna kehien laidalta ihan turistina ilman koiraa, eli rohkeasti vaan nykimään hihasta ja juttelemaan. Tänä viikonloppuna minut löytää Haminasta ja varmasti Kouvolasta kesällä ja muualtakin Kouvolan lähimaastosta.  

Tsemppiä kaikille kesän näyttelyihin ja pitäkää mukava kesä karvapallojenne kanssa!♥ Blogiin on myös tulossa muutosta lähiaikoina joten sitä odotellessa!

Hyvää kesää toivottaa Niina ja sheltti pojat♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti